Καλώς ήρθατε στο Thalassa hotel

Το ξενοδοχείο ΘΑΛΑΣΣΑ βρίσκεται στην χώρα της Αστυπάλαιας, κτισμένο στην περιοχή Πέρα Γυαλός πάνω στην βραχώδη ακτή, απέναντι από την μαρίνα του νησιού.

Το ξενοδοχείο και οι βεράντες του, έχουν μαγευτική θέα στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, στο μεσαιωνικό Κάστρο και τη Χώρα, που είναι χτισμένα στην πλαγιά του λόφου, απέναντι του.

Η θέση του είναι ιδανική δίπλα σε εστιατόρια, καφέ, καταστήματα, την πλάζ του Πέρα Γυαλού και τη μαρίνα.

Η αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου ακολουθεί τα παραδοσιακά πρότυπα της Αστυπάλαιας, το δε εσωτερικό του είναι πολυτελές και άνετο.

Το ξενοδοχείο προσφέρει 5 σουίτες και 9 στούντιο ευρύχωρα, όλα με βεράντες πάνω στη θάλασσα, εξοπλισμένα με λουτρό, τηλέφωνο, ΤV, ράδιο, κλιματισμό και μικρή κουζίνα, καθώς και κεντρική θέρμανση.

Το ξενοδοχείο προσφέρει κι άλλες υπηρεσίες όπως ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, εύκολη πρόσβαση στην παρακείμενη αμμουδιά, μεταφορά από και προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο, snack restaurant, bar, καφέ, αίθουσα καθιστικού με παιχνίδια, πρόσβαση στο internet και άλλα.         Επισκεφτείτε την ανανεωμένη σελίδα μας στο FACEBOOK :       Thalassa Hotel Astypalea   

www.thalassahotel.4ty.gr                 

 

Powered By
Approved & Licences